Fatima Johansson

TISDAGSMYS I SJUKSTUGAN

#1.Lite inredningsinspirationsstund i soffan just nu. #2.Finaste garderoben! En sån vill jag ha i lillans rum, fast en lite mindre variant. Ska nog gå att hitta secondhand och måla om + sätta nya beslag. #3.Plats för fyra runt bordet. Hjärtat smälte lite när jag såg denna bilden, snart ser det ut så vid vårt bord, inshallah. Två stora och två mini-stolar.
 
Gud vad jag är sjuk! Feber och förkyld - jag som trodde att jag blivit bättre, men icke. Täppt näsa och ont i halsen är verkligen en pina. Måste ut och köpa medicin men jag har inte orkat ta mig ut än. Fick inte mycket sömn i natt heller, blev max två timmar, så trött är man också. Försöker göra det bästa av situationen - har bunkrat upp med nya inredningstidningar, godis, en kopp te och så försöker jag njuta av lite egen tid - lugnet före stormen, typ. :)

Kommentarer (5)

Aicha

2015-01-13

Nej vilken otur! Men immunförsvaret är sämre i slutet av en graviditet. Inchallah du föder snart!

Svar: Ja, jag vet. Hoppas hoppas! ♥
Fatima Johansson

Nina

2015-01-13

Får jag fråga hur det går med utbildningen du gick, är du klar?

Svar: Efter min andra inläggning på sjukhuset i höst så blev jag tvungen att sjukskriva mig. Så jag hann inte bli klar.. Men jag kommer återuppta studierna om cirka 4-6 månader, har bara 3 månader kvar! :)
Fatima Johansson

Jenny

2015-01-13

krya på dig! Jag är också sjuk så jag vet hur det känns för tillfället ;)

Svar: Tack desamma! ♥
Fatima Johansson

Fatima

2015-01-13

Ufft vad jobbigt det måste vara att du är sjuk innan din förlossning. Man får hoppas på det bästa och Må Gud underlätta din förlossning.

Svar: Ja, riktigt jobbigt. Men snart är förhoppningsvis allt detta över. :) Tack så mycket! ♥
Fatima Johansson

Lalla

2015-01-13

InchAllah så blir du frisk snart

Skriv en kommentar