Fatima Johansson

CAPPUCCINO LOVE

 
Här började vi dagen med en stor kopp cappuccino! Steg upp vid fem i morse med Gabriel, han är lite förkyld så stackarn väcks av en täppt näsa. :( Efter en omgång av nässugen (bästa uppfinningen) så har vi bara legat i soffan och kramats. 

Kommentarer (9)

Cornelia

2015-07-19

Det låter som en mysig morgon, hoppas han kryar på sig snabbt! :)

Svar: Tack!
Fatima Johansson

Anonym

2015-07-19

Hej fatima

Eid mubrak Till dig och din familie.
Du berättat att du skulle göra en basbosa .
Väntar , hhh ;) gillar basbosa så mycke men vet inte hur man göra en lilla portion. Vis det skulle gå av skogen liksom...:s

Ha det så bra

Svar: Hej! Det var atayef jag skulle göra och receptet la jag upp. :) Basbosa var det längesen jag gjorde men jag ska inshallah göra det igen till helgen. Hinner jag så lägger jag upp recept då (om det blir lyckat hehe). :P Kram
Fatima Johansson

Anonym

2015-07-19

Hej
Snälla fatima. Kan du inte börja att sälja hijabs . Dom färger som du har . Har leta och leta men skull vill have dom som dina .
Hoppas att vi kan komma på något . Snälla du ..

Svar: Hej! Jag köper mina hijaber från olika ställen; webbshopar, butiker och beställningar från när jag själv tänkte börja sälja. Vilka är det du specifikt tänker på, jag kan länka webbshop eller säga vilken butik den kommer från. :)
Fatima Johansson

Anonym

2015-07-20

Droppa bröst mjölk (om du har :)) i näsan på han så kan de släppa lite.

Svar: Tack för tipset!
Fatima Johansson

hej

2015-07-21

Hej måste bara säga machallah är en trovärdig följare. Men har haft en sak på hjärtat länge. Folk ställer frågor till dig men får inget svar.. varför undrar jag? Du säger mycket på din blogg forsättning kommer på en sak som du har börjat få följana och vänta på och ingen forsättning på saker. Ta det inte som en atack utan bara undrar för jag följer dig dagligen. Ha det mysigt med familjen..

Svar: Jag får en liten klump i magen av ditt meddelande, haha.. Jag lovar att jag gör mitt bästa, jag svarar på det som jag hinner. Jag får meddelande från läsare via min facebooksida, via mejl, bloggkommentarer m.m. Det blir väldigt mycket tillsammans och i och med att det mesta är privat så syns ju inte mina svar hela tiden. :) Om jag glömmer någonting som jag lovat, snälla påminn mig, det är väldigt mycket som pågår i mitt privatliv så jag glömmer lätt. ♥ Jättekul att du läser bloggen och jag blir alltid glad över kommentarer och sån här feedback. Massa kramar ♥
Fatima Johansson

A

2015-07-21

Hej igen

Hmm , jag gillar din vita hijab, den lys grå svarta och en som jag så GERNE vill have er en lys rosa färge som jag har set på din syrras blogg . Jätte fin joo. Men tvär hade hon inte köpt den via nettet. Tycker den är fin her til sommer . Ja visst kan du sende mig website . Viss det finns . Jätte gerne.

Mvh

Lllan

2015-07-23

Hej. Var försiktig och använd ej mkt nässugen mycket, vi använde den på min lillebror jätte ofta vid den åldern din son är i och sen dess har han problem med öronen. ( har koppling om du kollar upp det ).

hej

2015-07-27

Med all respekt jag förstår dig. Har själv 3 barn.
Man hinner inte med allt. Nu när du förklarade så förstår jag dig till hundar procent tänkte inte på alla de andra sidor man måste hålla koll på. Hahaha. Machallah ta vara på familjen finns inget finare💙

Skriv en kommentar