Fatima Johansson

RAMADAN BEGINS

Vill önska er allihop en välsignad och fantastisk Ramadan!
 
Förra året låg jag sjuk pga. min tuffa graviditet (illamående, kräkningar, svimningar, totalt uttorkad - it's all a blur..) och året innan ammade jag Dalia och fastan påverkade amningen väldigt mycket. Så det var ett tag sedan jag fastade under Ramadan. Som jag längtat! InshaAllah går det bra för mig och alla ni andra. Ramadan Karim. ♥ :)

Kommentarer (8)

Anonym

2015-06-18

Ska du fasta?

Amina

2015-06-18

Ramadan Kareem! Lycka till! tufft att fasta med småbarn och när det är så långa dagar men inshalla går de bra för dig <3 visst skrev du att du del-ammar Gabriel fortfarande?

Amiraa

2015-06-18

Hej Fatima. Hoppas allt är bra med dig och din fina familj.
Jag försökte skriva till din mamma, men det gick inte. Så jag hoppas att det är okej att jag ställer min fråga här till Er.


Grattis på födelsedagen mamma Marie. Önskar dig och din familj det bästa. Inshallah så uppfylls alla dina önskningar och du alltid har Allah på din sida.
Ramadan kareem, mamma Marie, jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med.
Jag har Nyligen flyttat till Spanien och tvekar på hur länge jag ska stanna, hur gör jag med bönerna nu när det är Ramadan? Ska jag fortfarande slå ihop bönerna som jag gör eftersom jag är på resande fot? eller hur fungerar det under ramadan månaden? Jag har letat överallt men får inget svar..
Stor kram.

Sorah

2015-06-18

Må Allah underlätta fastan för dig under denna heliga månad och Ramadan Karim!

Anonym

2015-06-20

Ramadan Karim fina du, må Gud acceptera vår fasta o gärningar under denna heliga månad och må
Gud stärka får Iman.

susanne La.C

2015-06-20

Ramadan Karim to all of you, inshallah ger oss Allah styrkan att fasta! Fatima jätte mysig och fin blogg :):)

Mamma Marie

2015-06-22

Svar till Amiraa:

Salam Aleykum Amiraa,
Du säger att du har flyttat till Spanien, det innebär att du är stationär där under en längre tid. Om du vet med dig att du ska stanna på en och samma plats längre än 10 dagar, då måste du fasta, och du ska be bönen helt, dvs du ska inte förkorta bönen som brukligt är när man reser. Du ska be och fasta precis som när du befinner dig i din egen hemstad.

Jag hoppas att detta hjälpte dig, trots att svaret är något senkommet :/

Ramadan Kerim

Skriv en kommentar