Fatima Johansson

SÖMNPROBLEM

 
Världens mysigaste grabb som sover så sött (här är han i bilen) ♥
 
Långa dagar - och nätter - den senaste veckan. Vi har knappt fått sova så det är zombie-mode för min del om dagarna.. 
 
Dalia har börjat bli rädd att sova ensam i sitt rum, jag har försökt ta reda på varför men hon säger inget särskilt, det är bara "falit" därinne (hon är verkligen jätterädd och skriker hysteriskt om jag försöker lägga henne där). Jag gissar att hon kanske haft en mardröm eller nått, så hon har såklart fått sova med oss. Det enda problemet är att hon sparkar och slåss i sängen, jag blir väckt varje halvtimme (jag är lättväckt och har svårt att somna om - sämsta kombinationen ever). Så nu, efter snart en vecka av ingen sömn, har vi fått Dalia att somna i sin egen säng! Hoppas inshaallah att det håller hela natten. Jag tror att det kanske är dags för en växasäng åt henne, då kan jag krypa ner bredvid och så kan hon somna med mig i rummet och så smyger jag ut sen..? Ja, ja, vi får se hur vi gör..
 
Sömnen är verkligen inget att leka med, är så trött så jag typ vill spy nu. När jag går förbi spegeln så ser jag seriöst Jack Nicholson i The Shining titta tillbaks på mig, haha. Kaosfrisyr och ett halvgalet leende på läpparna. :P Nu är det inte långt kvar tills vi får bryta fastan, vill bara äta lite soppa, be och sen soooova. ♥ :)

Kommentarer (6)

Alice

2015-06-24

Haha Gud vad jag känner igen det där!! Det är faser och går förhoppningsvis över snart. Prova nattlampa om ni inte redan har det! :-)

Svar: Jag letar runt på nätet efter en fin just nu hehe. ♥
Fatima Johansson

Elisabeth

2015-06-25

Usch vad jobbigt, men om det fortsätter är det inte lättare att ställa in hennes egen säng i ert sovrum? Det kanske skulle duga åt henne, och ni får sova. Sedan kan ni i hennes takt flytta tillbaks hennes säng till hennes rum, med hennes leksaker, som en bra grej. Alternativt ha en extrasäng/madrass i hennes rum där du eller pappa sover någon natt i hennes rum och visar att här är det också fint att sova.

Svar: Problemet är att hon inte gillar sin egen säng, hon sover hur bra som helst i vår säng men ska hon vara i sin egen blir hon ledsen.. Men det med madrass i hennes rum ska jag prova, bra tips, tack!! ♥
Fatima Johansson

Elin

2015-06-25

Ett starkt råd är att skippa växa-säng och gå direkt på fullstor om det inte är fråga om plats och en vanlig helt enkelt inte ryms. En fullstor säng är så mycket skönare för en vuxen att ligga i när man ska krypa ned och den räcker dessutom längre tid för barnet, en växa-säng får du byta ut som allra senast kring skolåldern medan en neutral fullstor säng kan barnet ha tills det flyttar hemifrån. Skyddsbräda finns till många vuxensängar också.

Vi har haft en madrass på golvet sedan vår dotter var 15 månader och söver just henne genom att ligga bredvid. Nu snart ska vi köpa en riktig säng också så hon får något att sova i och ha sina leksaker i lådor under.

Svar: Det ska jag tänka på! Just en växa-säng hade ju varit bättre i lillans rum i och med att det inte är så stort.. Tack för tipsen!! ♥
Fatima Johansson

Anonym

2015-06-25

Har själv barn . Och jag med känner hur det
Är att inte få sova bara om natten.
Det är mycke mmera jobbigt når mannen
Inte forstår att det är så jobbigt i blandt.
😦😦

Svar: Gud vad jobbigt. :( Du kanske ska försöka få honom ta hand om ert barn några nätter så lär han nog förstå hur tufft det är. :) kramar ♥
Fatima Johansson

Johanna

2015-06-25

Assalamu aleikum! Prova att spela qur'an när hon ska sova, det brukar hjälpa in sha Allah :)
Ramadan Mubarak!

Svar: Åh det ska jag prova, tack för tipset och Ramadan Mobarak! ♥
Fatima Johansson

umm a

2015-06-26

Sätt på surat al baqara hemma dagligen. Den skyddar insha allah mot jinn.

Skriv en kommentar