Fatima Johansson

POTATISGRATÄNG MED AJVAR & TORSK

 
Detta åt vi häromdagen (bild innan den åkte in i ugnen). Kombinationen av torsk, ajvar, potatisgratäng och spenat är magisk. Detta är ett nytt favoritrecept här hemma - prova själva! :)
 
 Potatisgratäng med ajvar & torsk
4 portioner
 
Ingredienser:
600 g torskfilé | 1 stort paket
 färdig potatisgratäng (cirka 800 g) | 1 påse babyspenat | 1 burk Ajvar Relish (stark!) | salt & peppar | riven ost (helst cheddar!)
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Bred ut potatisgratängen i en ugnssäker form och lägg över babyspenaten. Lägg upp fisken (i fina bitar) och krydda den med salt och peppar. Lägg torsken ovanpå potatisen. Bred på ett lager Ajvar relish på fisken. Strö över valfri riven ost. Tillaga i ugn i ca 30 minuter eller tills allt fått fin färg. Servera med en god sallad!

Kommentarer (5)

Malin

2015-03-16

Vilket härligt recept! Potatisgratäng, fisk och grönsaker, allt-i-ett! Ska prövas 👍👍

Anonym

2015-03-17

that looks yammi =))

Hanna fia

2015-03-17

Jättebra blogg verkligen. Kika gärna in på våran blogg:) Kram

Therese

2015-03-17

Oj känns som en liten "crazy" kombination men alla tips är så välkomna och ska absolut prövas. Allt-i-ett är toppen!!

Sandra

2015-03-18

Provade detta igår och fy vad gott!! Min pojkvän åt tre portioner hahaha :-)

Skriv en kommentar