Fatima Johansson

CHOCOLATE CHIP COOKIES

 Innan de åkte i ugnen, mums för smet.. :P
 
Jag & Dalia har umgåtts bara vi tjejer under eftermiddagen, medan grabbarna var ute med sina kompisar. Jag hämtade henne från förskolan sen blev det rutschkana på lekplatsen en stund innan vi gick hem och bakade chocolate chip cookies. Så himla lyckade de blev! Jag har gjort detta recept tre gånger och jag har misslyckats alla gånger - förutom idag! Vilken lycka, haha.
 
Det jag gjort fel tidigare är att ha i chokladen innan smöret svalnat helt och hållet (det är tydligen superviktigt för annars smälter chokladen och det blir en enda röra..) eller så har jag haft i kakorna liiite för länge = torra kakor. Men idag så såg jag till så smöret var i bra temperatur och kakorna fick bara vara i ugnen i 8 minuter (alla ugnar är ju olika och i receptet står det 10 minuter). Åh de blev verkligen sådär sega och perfekta som man vill ha dem.. Receptet jag använt är detta. :)
 
Nu är det nattning som gäller här så nu måste jag avsluta. Ha det fint! ♥

Kommentarer (4)

Zaineb

2015-11-04

Ska definitivt prövas här hemma!

Anonym

2015-11-04

Lilla Dalia jag smälter 😱😍😘☺️❤️

A M

2015-11-05

Gud vad gott!!

Anonym

2015-11-07

Salam alejkum Fatima!
Tack för fin,inspirerande blogg.
Undrar vad som hänt med Leila,bloggen går inte komma in mer,Den har bara försvunnit utan att hon lämnat en liten förklaring. Har varit hängiven läsare sen första dagen. Man blir orolig över om det hänt nåt,eller om hon tröttnats ,känns oproffsigt ha så många läsare och inte medela om det är att hon tar en paus?! Ju mer man spekulerar så tror man det har hänt nåt allvarligt ,oavsett så hoppas jag insha Allah allt går bra. Hon kunde lämnat en liten avtryck.

Skriv en kommentar