Fatima Johansson

MY KITCHEN

 
Jag får rätt mycket förfrågningar om bilder på mitt hem. Men eftersom det inte varit helt klart någonstans har jag inte lagt upp särskilt mycket. Efter att ha skummat igenom arkivet från senaste året så känner jag att det kan vara roligt att se hur någonting förändras (?). Så här är en dagsfärsk bild på vårt kök, inte det bästa ljuset kanske. :P Så här såg det ut innan vi flyttade in (mäklarens bilder) för ett år sedan.
 
Vi har inte ändrat någonting i själva köket sedan vi flyttade in. När vi var på första visningen gillade jag inte köket alls, jag hade vissa saker jag letade efter i ett kök; inbyggd micro, ugnen skulle vara högre upp, alla vitvaror i rostfritt stål osv. Men vi föll verkligen för just denna lägenhet och tänkte att det kan vi ju fixa efteråt. Men så fort vi flyttade in kände jag bara att nä, det behövs inte alls. Jag har ingen lust att dra igång en renovering i köket, speciellt inte när det är väldigt nyrenoverat redan (2014). Så mitt drömkök fixar vi inshaallah när vi flyttar nästa gång! :)
 
Det jag är sugen på i köket just nu är: någon typ av skåp/förvaring på väggen till vänster, fler tavlor, fler växter på fönsterbrädan och någon typ av gardiner. Men jag vet inte riktigt vad för gardiner som hade passat här, jag tycker ju det passar fint även utan.. Någon som har tips? :)

Kommentarer (13)

Heba

2015-11-03

That kitchen is perfect 👌👌👌

Alia

2015-11-03

Vilket underbart kök! 😍

Marwa

2015-11-03

Så snyggt!!!!!!!!! Var är barnstolen den svarta från? Och mattan? Döör vill ha ditt kök mashallaah!

Svar: Barnstolen och mattan är från Ikea :) Tack!
Fatima Johansson

Anonym

2015-11-03

jag älskar din inredningsstil 🙌

Linnea

2015-11-03

Snyggt med svart mot vitt!

Sara

2015-11-04

Vad fint kök!! Angående gardiner hade jag valt att, just det - inte hänga upp några gardiner :P Jag hade nog valt att sätta upp snygga persienner i trä istället, tex valnöt för att matcha golv/skärbrädan. Smaken är som baken, men enligt min tror jag inte att det blir så snyggt med varken hängande gardiner eller kappa.

Sara

2015-11-04

Oj, så nu att det kanske inte var en så bra idé med tanke på hur fönstren öppnas..

Hanna

2015-11-04

Vem behöver gardiner när man har så stora snygga fönster? Vill däremot tipsa om fönsterplast! Vi bor på bottenvåningen och vill såklart inte ha insyn, men det är så grymt tråkigt att ha persiennerna nere. Vi har satt upp mönstrad fönsterplast (inget klister, den fäster statiskt när man sprayar diskmedel och vatten på glaset) i alla rum. Hornbach har många att välja på. Vi har lämnat ca 20 cm högst upp, för att få in ljus. De säljer plastfilm från den här tyska tillverkaren: d-c-fix.com. Vi har bambumönstrat i vårt kök :)

Bebo

2015-11-04

Vad snyggt och utrymligt kök! Ja, här behöver det inte renoveras när det redan är så fräscht och fint. Mattan blev trots allt med lite vit färg i. Luckorna o kaklen blev snyggt ihop.

A.S

2015-11-07

Hur gjorde ni med räntelån för lägenheten o så? Är nog största hindret för praktiserande muslimer idag som vill köpa en bostad.

Skriv en kommentar