Fatima Johansson

EN VARDAGSOUTFIT

Kappa - Burberry | Blus - Lindex | Byxor - BikBok | Väska - Tiger of Sweden | Skor - H&M | Klocka - Michael Kors
 
Min vardagsuniform (det blåste så mycket så detta är verkligen den bästa bilden, sorry hehe. :P) Har bytt ut trenchcoaten mot en mer värmande idag - brrr vad kallt det är nu..
 
Sitter på kontoret, mycket att göra men superkul. Har haft fullt upp i helgen och förra veckan, hinner aldrig sitta med bloggen och det är riktigt trist. Tiden bara flyger iväg! Sen sjunger min systemkamera på sista versen, det känns som att den kommer ge upp vilken dag som helst. Vill köpa ny men vet inte vilken jag ska satsa på, jag vill ha ett riktigt bra vardagsobjektiv. Tips mottages tacksamt!
 
Ska inshaallah få in blogguppdatering i min vardag igen (typ 30 minuter varje dag), nu är det mest "när jag har en lucka i vardagen" och som egenföretagare på heltid och två småttingar så finns det liksom inte mycket andrum just nu. Ni får jättegärna berätta vad ni vill läsa mer om, det hjälper en hel del att få lite feedback. ♥
 
Lite tankar om inlägg som snurrar i mitt huvud just nu är: inredning från Dalias nya rum (har gått bananas därinne och gjort om allt), en frågestund (där jag svarar på de kommentarer som trillat in senaste månaderna), inrednings- och modeinspiration inför vintern och fler receptinlägg! Om dygnet bara kunde ha fler timmar alltså, haha..
 
Nu hoppas jag att vi hörs snart igen. ♥

Kommentarer (6)

Asra

2015-10-12

Inredning från ditt hem uppskattar jag alltid!! Så jag vill gärna se Dalias rum =) OCH ditt kök =)

Shirin

2015-10-12

Riktigt snygg 👌

Jag älskar din blogg! Fortsätt som du gör men uppdatera oftare 😘

Svar: Tack!! ♥
Fatima Johansson

monami

2015-10-13

detaljbilder plz ! gärna på klockan o väskan . är ute efter en ny svart väska och din ser riktigt fin ut på dina bilder :)

superbra blogg btw. har jag alltid tyckt oavsett hur ofta du uppdaterar. förstår livet med småbarn så det är bara o kämpa på! de tre första åren är tuffast tyckte jag. skickar en dos kärlek <3<3

det jag gärna läser mer av är barnmode (dina barn har så fina kläder skriv gärna var de e köpta vid deras bilder:) och recept och inredning !

Svar: Tack för tipsen och dina fina ord! ♥
Fatima Johansson

Jenan

2015-10-13

Vad fin kappa. 👍

Vill se Dalias rum och mer "vardagsbilder" och mode. Ääälskaar din stil 👌👏👍❤️😃

Malin

2015-10-13

Kämpa på Fatima. Jag har en tvååring här hemma och jag precis börjat jobba så jag förstår känslan av att inte ha tid till nått ha ha :-)

Hade du kunnat skriva om ditt arbete. Kanske få kika på ditt kontor eller bilder från dagen? Jag har förstått att du är egenföretagare och designar kläder. Kommer vi att få se en fortsättning på dina kollektioner? Supernyfiken!

/Malin

Svar: Ja, det är verkligen något hela tiden, ingen lugn stund typ. :P
Tack för tipsen, ska jag fixa!
Fatima Johansson

Anonym

2015-10-13

Din signature hijablook. Gör en tutorial 😄

Svar: Vad kul, kan ja nog fixa. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar