Fatima Johansson

EN DAG I VÄXJÖ

 
 Igår bilade vi upp till Växjö över dagen tillsammans med min pappa. Vi åkte dit för att besöka Ali och Rita i deras fina hem. Det var en riktigt härlig dag, vädret var på topp och fast vi bara var i Växjö i 6 timmar så hann vi ändå umgås och ha kul. Rita bjöd på en riktigt god fisksoppa till lunch, lagad på bland annat potatis, morötter, torsk och saffran - måste prova laga själv. Och så tog vi en långpromenad runt Växjö, till en vacker sjö och slottet. Dalia ville mest gå med Rita. ;)
 
Barnen klarade resan bra, det var cirka 6 timmar i bilen sammanlagt. På hemvägen somnade dem efter 1 timme, helt slut efter den fullspäckade dagen. :) Det var så mysigt när vi väl var hemma igen klockan elva på natten och skulle från vår bil upp till lägenheten. Samer bar en sovande Gabriel i sin bilstol, skötväskan på axeln och en stor påse mat från Burger King (som vi köpte med oss så först vi kom in i Malmö) och jag bar Dalia som sov som en stock på min axel. När vi kom hem bäddade vi ner barnen i sina sängar, hoppade i myskläder och ner i soffan med vår Burger King-mat. Alltså det är detta som är livet, jag älskar min underbara familj. ♥

Kommentarer (5)

Erika- familjeliv, träning och inredning

2015-09-20

Vilken mysig dag! Hoppas du gillade min hemstad :) Jag gissar att ni gick vid sjön Trummen och vid Teleborgs slott? Campus ligger ju precis där i närheten. Fina kort på er! Kram!

Anonym

2015-09-20

Vackra bilder! ❤️

Måste bara säga fantastiskt att du gått ner allt efter graviditeterna 👏 bravo! Jag undrar om du har några tips på hur du gör för att hålla vikten? Mashaallah. ❤️

Hanin

2015-09-21

Var är din vackra tunika från? 😍

Hanna

2015-10-13

Hej! Vilken storlek har du på din tunika? Tänkte beställa den från internet. Är svensk konvertit och vill börja använda längre kläder till min sjal. Tack :-)

Svar: Hej! Åh vad roligt, mashaallah. Jag tror att det är storlek 36 eller S, den var rätt stor i storleken tyckte jag. Ha det fint och lycka till med allt! :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar