Fatima Johansson

WEDNESDAY MORNING

 
Alltid med mig varje morgon - mobil, datorn och cappuchino. Har egentligen en dator på kontoret, men måste köpa en ny datormus för jag har slarvat bort min.. Får skriva upp det på en to-do-list, kan inte fatta att jag fortfarande inte köpt en ny - jag har ju faktiskt suttit här i en månad nu. :P
 
Jag har skaffat mig en massa take-away koppar så nu tar jag med mig perfekt Nespresso-kaffe varje morgon. Koppen på bilden är från TGR och jag måste säga att det var värdelöst skräp.. Läckte hela tiden. Mina koppar från Ica Maxi är bäst hitintills!
 
God morgon förresten! Hoppas ni har det bra. :) Fick en lite seg start på dagen, så jag fick jobba hemifrån ett par timmar men nu är jag på plats på kontoret. Ska jobba till 15:00 och sen åka med syrran och köpa födelsedagspresenter till pappa, han fyller år imorgon! ♥ :)

Kommentarer (5)

Emelie

2015-09-09

Ha ha det där känner jag verkligen igen med take away muggar. Jag hittar endast dom som läcker... Ska kika på Maxi!! Tack för tipset där. ;-)

Svar: Ja kolla Maxis! :)
Fatima Johansson

Anonym

2015-09-09

Hej! Bra blogg vad jobbar du med? Hur hinner när du har små barn är dom medans i dagis eller har du någon som passar barnen åt dig?

Svar: Hej! Jag är egenföretagare, har ju mer eller mindre varit föräldraledig sedan 2013, men nu är jag igång igen! :) Min make är föräldraledig med vår son (som är 7,5 månad) och vår dotter går på förskola några timmar 3 dagar/vecka. Det går superbra hitintills. :)
Fatima Johansson

Ilham

2015-09-09

Åhh vart har du köpt ditt block ?

Svar: Från TGR. :)
Fatima Johansson

Göteborgsmamman

2015-09-10

Hej du vackra!
Kika gärna in på min blogg för lite all-inspiration! Jag är 25 år och snart tvåbarnsförälder - ett helt underbart liv med något på gång hela tiden.
Hoppas du får en underbar dag! :)
Kram

Hanna

2015-09-10

Nämen Fatima, din lilla miljöbov :P
Det finns jättefina take away-koppar på Indiska som du kan diska och använda många gånger.
De har den fina take away-kopp looken och känslan, men själva koppen är av bambu och locket och värmeskyddet av silikon.

Svar: Haha herregud känner mig för träffad :( Ja men sant! Ska kika på dem! ♥
Fatima Johansson

Skriv en kommentar