Fatima Johansson

KNÄCKIGT

 
Full fart denna morgon. För det första så steg ungarna upp klockan 3, det var verkligen i tidigaste laget alltså.. Speciellt då jag somnade vid halv två i natt. Är inne på min fjärde natt med endast ett par timmars sömn denna vecka. Det är verkligen brutalt. Det är Gabriel som stiger upp och väcker sin syster mitt i natten.. Så nu funderar vi på om vi ska sluta lägga honom 1 h mitt på dagen. Problemet där är att han verkligen blir trött vid 12 tiden, han kommer med en filt och pekar på sin säng och vill sova... Vad ska man göra liksom..
 
Anyway.. Idag har vi (läs: Samer) slängt våra gamla soffor på tippen och så har storstädning pågått hela morgonen, skönt! Har också haft pepparkakspyssel (dekorerat pepparkakor med nonstop, kristyr m.m.), det tyckte barnen om. Och nu sitter vi och knaprar på mumsig knäck. Godaste knäcken ska kokas på låg värme i 2-3 timmar och tempen ska hamna på runt 140 grader. Lite hårda utanpå och seeeega i mitten - mums. ♥
 
Ha en underbar lördag kära ni!

Kommentarer (5)

Fani

2016-12-17

Älska knäck! Inte hunnit äta det något ännu, får nog ta och göra det alltså :)

Ulrika

2016-12-17

Jadu, känner igen sånt. Mitt tips är mindre sömn på dagen eller senare sänggång på kvällen. Man får några jobbiga dar men orkar man ta fajten är det värt det. Mamma måste få sova.

Ninii

2016-12-17

Det är många föräldrar som väljer o ta bort vilan från barnen. Men jag tror att det är en fas barnet är i . Det äe inte för att den fått sova 30 min, 1 timma eller 2 timmar . Det kanske är en fas bara. Men vilan är jätte viktigt för många barn för att dem ska orka med resten av dagen. Pigg o glada. Hoppas de löser sig för er.

Elin

2016-12-20

En variant som kan funka om han vaknar ungefär samma tid är att väcka en halvtimme innan och sedan mjukt söva om honom.

Skriv en kommentar