Fatima Johansson

PÅ DEJT MED DALIA

 
Har spenderat hela morgonen och eftermiddagen med Dalia ute på stan. Först lite shopping och sen gick vi till Stadsbiblioteket där vi läste böcker och ritade teckningar. Sen blev det lek ute i snön i Sagolekplatsen som ju ligger precis utanför. Alltså hon är så go i sin overall, jag tycker hon påminner om en Teletubbie. :P
 
Sen ville hon ha pannkakor till lunch så vi satte oss på Condeco och åt. Jag tog deras linssoppa - och Dalia åt halva min skål, och tog en mustugga från pannkakorna. Typiskt. :P Hon har egentligen inte varit mycket för pannkakor denna tjej. Och så delade vi en raw chokladboll efter maten, gott med dadlar!
 
Nu väntar lite mys här hemma innan vi åker hem till svärfamiljen på middag. :)

Kommentarer (3)

Amina

2016-01-23

Men jag avlider såå söööööttttt!!! 🙈😍😩😱💞

Sara

2016-01-23

Gud bad söööt!! Såg videoklippet från instagram också smälter! <3

Sarah

2016-01-29

Hej Fatima!

Först och främst vill jag tacka för en bra och inspirerande blogg. Jag har en liten bebis precis som du ( hon är dock 7 månader), hon visar inte så jätte stort intresse för mat. Har Gabriel varit intresserad av mat runt den åldern? I så fall, vad har du lagat/köpt för typ av mat till honom? Har du några tips som du vill dela med dig av? Så tacksam för svar!

/ En mamma som gärna vill dra ner på amningen nu hehe

Svar: Hej! Tack ska du ha ♥ Ja, Gabriel har alltid visat intresse för mat, han är riktigt matglad sedan dag ett hehe.. Vi gav honom först gröt och sedan matburkar och han har verkligen älskat dem (alla vegetariska rätter, som pastarätterna, lasagne osv. Fisk med potatis och sånt tycker han inte om lika mycket dock :P). Ett tips för att skapa ett intresse hos barnet är att kanske låta ditt barn äta maten själv, typ småbitar att hålla i handen själv? Som små brödbitar med smör på eller frukt. :) Jag är övertygad om att det kommer gå superbra för dig, det är ju en omställning för er båda två att dra ner på amningen så det kanske går lite långsamt i början men du kommer dit! ♥ Kramar och lycka till!
Fatima Johansson

Skriv en kommentar