Fatima Johansson

FRUKOST I SVITEN

 
Vilka underbara dygn jag haft! Min käre make gav mig så himla fina presenter i födelsedagspresent (jag fyllde år i fredags) och en av dem var en 22-timmarskryssning på Birka Cruises och sedan ett dygn i Stockholm!
 
Vi lämnade barnen hos deras mormor i måndags och sedan dess har vi varit helt "barnfria". Känns väldigt konstigt, saknar dem som tusan, men vi har haft SÅ kul. Det var min första kryssning någonsin, Samer hade bokat en lyxsvit med en underbar havsutsikt över fronten. Det blev en magiskt god trerättersmiddag igårkväll följt av shopping och sedan bubbelbad. Jag somnade som en stock vid tolvtiden och när vi steg upp imorse fick vi upp denna lyxfrukost i sviten. Och så hade vi den där utsikten från de stora fönstrena. Riktigt härlig morgon, som jag hade kunnat vänja mig vid, hehe. :P

Kommentarer (5)

Fatima

2016-07-20

Åh så härligt! Grattis i efterskott fina!

Linda

2016-07-20

Åh, så himla lyxigt!! :)

Anonym

2016-07-24

vad var det för typ av kryssning? hoppade ni av någonstans? skulle också vilja gå på något mussevänligt hehe

Svar: Det var en 22-timmarskryssning med Birka, från Stockholm till Åland. Den stannade en gång i Mariehamn, men vi hoppade inte av (tog sovmorgon och långfrukost istället hehe). Det fanns en taxfreebutik där, en massa restauranger, soldäck & terrass. Himla mysigt faktiskt. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar