Fatima Johansson

KVÄLLSFIKA & SEMESTERPLANER

 
Jordgubb- och rabarberpaj (frödinges) med vaniljsås, den verkade vara god - bara kolla in deras blickar. :P ♥ Ser fram emot att själv få smaka efter jag brutit fastan ikväll. :) 
 
Efter förskolan blev det en tripp till lekparken, sedan middag, kvällsfika och så ett bad. Nu har båda somnat! Man känner sig alltid lika stolt när man tagit läggningen helt själv (Samer jobbar ikväll), gick supersmidigt och de sover så sött nu.
 
Har varit en lång dag och vecka - känns lite konstigt att det bara är onsdag.. Behöver få en himla massa gjort nu innan vi reser på fredag. Vi ska bila upp till Norrland hela familjen - första gången vi reser iväg tillsammans alla fyra. ♥ Var först planerat att ta flyget men det fanns inga lediga platser de datum vi ville ha.. Denna roadtrip blev bestämd för bara några dagar sedan så då hinner man ju inte vara ute i tid med bokningar. :P Men men att bila upp kommer bli ett litet äventyr! Vi ska sova i stugor och Bed & Breakfast på vägen dit och tillbaks, och så är vi i Norrland (Skellefteå & Boliden) i ungefär en vecka. Ser verkligen fram emot det! ♥

Kommentarer (3)

Hanan

2016-06-29

Vad söta dom är haha 🙊🙈

Vad roligt att ni ska resa till norrland! Jag har följt din blogg länge och jag älskar när du delar med dig av bilder därifrån det ser så vackert ut 😍 Ha en fin resa!

ISA

2016-06-29

mysigt ändå med roadtrip med familjen :) kommer nog bli superfint!

Fatima

2016-06-30

Vad kul ju :) haha söta de är

Skriv en kommentar