Fatima Johansson

SOMMARSMAKER

 
Smörgåstårta på mindre än 30 minuter, hehe. Slängde ihop denna till lunch häromdagen.
 
Det är ju så enkelt att göra en smörgåstårta men det enda som känns jobbigt och som tar tid är själva dekorationerna (tycker jag). Så jag gjorde det enkelt för mig denna gång = bara slänga allting över. Ska från och med nu alltid göra så, för då fick man ju lite av allting på varje bit! Helt perfekt. :)
 
I denna tårta har jag två lager med olika röror: en med tonfisk, gräslök, cremefraische och majonäs och en med kokt ägg, rödlök, dill, cremefraische och majonäs (jag har alltid även salt & lite citronpeppar i också). På toppen körde jag räkor, rödlök, dill, ruccula, tomater, löjrom och citron. Mums.

Kommentarer (3)

Sarsoura

2016-03-29

Jag älskar smörgås tårtor 👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾 ser riktigt god ut !!!

Linda

2016-03-30

Vad gott med smörgåstårta! Fast här blir det utan fisk och skaldjur .

Hanan

2016-03-30

Mmmm 😍😍😍

Skriv en kommentar