Fatima Johansson

DALIA 4 ÅR

 
Några bilder från Dalias 4-årskalas.
 
Vilket roligt kalas det blev! Spring & lek hela dagen för ungarna. Under dagen anordnade min bror en massa lekar för barnen som vart väldigt uppskattat. :)
 
Jag bjöd på en buffé inspirerad av påsk/våren - det blev smörgåstårta, prästostpaj med sparris, gravad lax, ägghalvor med löjrom, potatissallad, sillar osv. Och till kaffet blev det tårtor (enhörningstårta och en regnbågstårta, bild på den finns på min insta, busenkel att göra :)), kladdkaksmuffins med jordgubbsmousse, sockervadd, fruktfat m.m. Blev sockerchock deluxe, som vanligt på kalas. :P
 
I morse gick vi in till Dalia med en liten tårtbit med fyra ljus, ballonger och sjöng för henne. Hon fyller ju år idag. När vi sen gick upp möttes vi av det lilla kaoset i vardagsrummet från gårdagen med alla öppnade presenter. Ååh vad glada de blev, man minns ju känslan från när man själv var liten, mysigaste mornarna ♥

Kommentarer (9)

Alia

2017-04-17

Så söta dom är! Verkligen fina barn Fatima. :-) och jag blev kär i ditt tema på kalaset! Regnbågar och enhörning vill jag ha på mitt kalas också. ;-)

NORRSKEN EMMA

2017-04-17

så fina bilder och grattis =)


ha en bra måndag
kram

Diana

2017-04-17

Grattis på födelsedagen Dalia!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Anonym

2017-04-17

sååååå ffiiinttt!!!!!!! en dröm för en liten tjej!

en fråga. vad använder du för tyll till cupcakes? :)

Anonym

2017-04-17

Sötaste barnen Mashallah

Mamma bläckfisk

2017-04-18

Vad fint (jag misstänker att det ligger mycket arbete bakom)! Jag minns också den där magiska känslan som födelsedagar framkallade när man var barn. Presenterna lockade förstås men framför allt tror jag att det handlade om att få känna sig speciell. Det verkar som att din lilla (stora, tycker hon nog själv nu) flicka verkligen fick känna sig speciell på sin födelsedag.

M

2017-04-18

Vad du är duktig! Ally låter och ser så gott ut!! 👏🏼👏🏼👏🏼 Hon måste känt sig överlycklig. 😍

jannice

2017-04-19

Ååå,vilket härligt kalas....
Så mysigt med detta tema.. Ur fin tårta :)

Tråkigt med er skilsmässa men skönt att ni kan vara vänner ändå :) Kram

Skriv en kommentar