Fatima Johansson

FRUKOST PÅ SÄNGEN

 
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har pressat tvåhundra apelsiner för att få mig ett halvt glas juice. Godmorgon söndag! :)
 
Gjorde i ordning en liten vitaminboost-frukost som jag åt i sängen framför Netflix. Fönstret helt öppet såklart, så man fick njuta till fullo av den efterlängtade solen. Kollade vädret för kommande vecka, äntligen äntligen vänder det!
 
Och idag kommer barnen (!!), haha jag är så peppad. Ska pussa, lukta, gosa och mysa hela veckan ♥ Har fixat lite nytt i deras rum (finns lite uppe på min instastory), jag hade en hemmafixar-dag igår. Det blev också en bokhylla i vardagsrummet, ser fram emot att mina böcker får komma på plats. :)
 
Förövrigt spenderade jag gårkvällen med att se skräckfilmen Shut in.. Alltså första halvtimmen höll jag på att döö. Spoilervarning nu!! Men efter en stund så slutade den vara lika läskig, när man kom på att det handlade om psykopater istället för demoner. Demon/djiin-filmer kan jag vara rädd för i åratal. Det tog ett tag att komma över The Ring. :P

Kommentarer (1)

Jessika

2017-04-30

Gud vad gott det ser ut!! Måste jag prova. :-)

Vilket fint barnrum! Kan du visa bilder på bloggen? :-)

Svar: Tack! Ja gör det. :) Absolut det ska jag göra. ♥
Fatima Johansson

Skriv en kommentar