Fatima Johansson

NYA SERIER

 
Lite sovrumsinteriör så här på kvällskvisten. Denna säng är förövrigt den skönaste i världen, från Mio. Nu letar jag bara efter nya sängbord. :)
 
Ska kolla lite serier & dricka te innan läggdags, har börjat på 13 reasons why, den verkar hitintills helt okej. Jag längtar efter nya avsnitt av Jane the virgin dock, den enda serien jag följt på evigheter typ. Den innehåller allt från kärlek och drama till småbarnsliv och familjerelationer - man kan få ett annat intryck av själva namnet men den är verkligen fin ♥ Så ge den en chans om du gillar kärleksfulla och lite galet dramatiska serier. Och Rogelio är verkligen den härligaste karaktär jag sett i mitt liv. :')
 
Tipsa gärna om era favoritserier, jag vill hitta något nytt att följa! :) Har känts lite tomt sedan alla mina gamla favoriter (desperate housewives, revenge, one tree hill osv avslutades..). :P

Kommentarer (11)

Madde

2017-04-25

Gud vad fint du har det Fatima! Jag älskar din stil och inredning. :-)

Ett tips är Modern Family! Bästa serien. :-)

Maria

2017-04-25

Jag älskar serier såsom modern family och vänner. Men om du har Netflix så måååste du bara se Terrace house. Jag gillade sen för att det är en riktig realityserie - inget manus, inga krav eller liknande på deltagarna och du får se så mycket fin kultur och så fina relationer (det är en japansk serie). Sen gillar jag sådant som Mr selfridge, downton abbey, peaky blinders och stranger things :)

L

2017-04-25

OITNB, Modern family och Psych! Mina rekommendationer 😊👏🏼

S

2017-04-26

Vilken säng e denna?

Abirr

2017-04-26

Så finttt!! 👏🏻👏🏻👏🏻

13 reasons why står på min lista att se! Men sen finns ju också Prison break som kommit ut med nya avsnitt igen. Har inye sett dom men måste lixom se dom såklart. 😉

Anonym

2017-04-26

Big little lies och The affair

Leyla

2017-04-26

Narcos och Better call Saul. Jane the virgin är också en storfavorit. Bästa draman haha! 🙈😅🤣

Johanna

2017-04-26

http://www.couchtuner.fr

Du kanske redan upptäckt denna länk, men härifrån ser jag på Jane the virgin
Älskar serien...

Den visas i USA på måndagar (tror jag) så på tisdagar finns nya avsnitt dock inte med text men vad gör väl det när man bara vill se mer o mer o mer :)

Anonym

2017-04-26

Jag rekommenderar att du ska kolla på Grand Hotel och the crown på netflix, Bästa!!!

Siri

2017-04-26

The Crown kan jag rekommendera. Den finns på Netflix! ☺️

Aida

2017-04-26

Greenleaf på Netflix 👍

Skriv en kommentar