Fatima Johansson

FREDAGSBUKETTEN

 
Vinterkräksjuka round two har varit igång denna vecka, stackars ungarna.. Men i natt och hela dagen har hitintills gått bra, så barnen är inshaallah på bättringsvägen. ♥ Vi har varit ute i snön och lekt under morgonen, väl hemma tog vi fram play-doh och byggde nyckelpigor och elefanter. Lite lunch har vi fått i oss och så har vi kollat filmer. Typisk sjuk-dag hemma. :)
 
Knåpade ihop detta färgglada gäng ranunkler för att spida lite fredagskänsla här hemma. Till och med apan fick helgfeeling. :)

VÅRNYTT

 
Lite vårnytt jag klickade hem för några veckor sedan, från H&M. Dimgrönt heter färgen. Jag tror kuddfodralen kommer göra sig superfina i gråa soffan. Jag har fortfarande inte tröttnat på mässing, men endast i detaljer, det får inte bli för mycket. :)

SEMMELFIKA

 
Semmelfika & ett par alla hjärtans dag presenter efter denna dagen. Var inte alls meningen att köpa något, men det blir så här varje år, man liksom "råkar" köpa ändå.. :P Ungarna blev i alla fall glad för sakerna och så fick de dela på en semla, inte dåligt för en tisdag. Dalia tyckte det skulle vara alla hjärtornas dag varje dag, hehe. :)
 
Själv har jag inte alls varit sugen på semlor, jag som alltid varit rätt tokig i denna bakelse. Måste ha förätit mig förra året, eller året dessförinnan då jag ammade Gabriel.. Då var det typ en semla om dagen som gällde *skäms* haha. :P

ALLA ♥ DAG

 
Alla ♥ dag frukost. Pannkakorna formade jag till hjärtan med hjälp av en pepparkaksform. Dalia och Gabriel gav frukosten tummen upp. :) Hoppas ni får en fin Alla Hjärtans Dag!
 
Blev en lång bloggpaus här, inte meningen alls. Blir så ibland när man har för många bollar i luften samtidigt och saker kör ihop sig, mycket som händer men förhoppningsvis lite mer lugn inom ett par veckor. ♥