Fatima Johansson

6 SKÖNHETSFAVORITER

 
 
Har fått en del frågor om skönhetsproduker och tänkte dela med mig av några favoriter. :)
 
Har varit lite svårt med hudvårdsprodukter senaste åren då hyn förändrats väldigt mycket i samband med graviditeter, amning osv. Nu är den tillbaks på det "normala" för mig och då har jag blandhy.
 
Jag har provat det mesta bland märken och produkter och har nu hittat det som passar mig bäst. Saken med just blandhy är ju att man måste använda olika produkter på olika delar av sitt ansikte. Alltså inte samma kräm på t-zonen som på kinderna osv.
 
Som ni ser så är Clinique ett favoritmärke när det kommer till ansiktsprodukter och de är med i min morgon- och kvällsrutin. Först använder jag deras ansiktstvätt och sedan krämen anti-blemish solutions i t-zonen och moisture surge extended thirst relief på resten av ansiktet (bästa krämen för torr hy jag haft!). Deras ögoncreme all about eyes är också väldigt bra. 
 
Bästa foundationen enligt mig är Diorshow Forever, den är maaagisk, bästa jag använt. Och favoritparfymen för tillfället är Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling. ♥
 
Dela gärna med er av era egna favoriter! :)
 

Kommentarer (2)

Iman

2017-01-03

Tack så mycket för hudvårdstipset ska prova Clinuque! Jag har provat det mesta oxå och har stora problem med torrhet och oljighy SAMTIDIGT efter detta inlägg kollade jag upp "blandhy" och märkte att det ju stämmer: man ska ha olika produkter!! Har jag aldrig vetat! 😩

s

2017-01-03

har också bland hy tror jag och undrar om du har tips på en ansiktsmask som är bra för bland hy? =)

Skriv en kommentar