Fatima Johansson

GABRIEL 2 ÅR

 
Idag fyller vår älskade pojke 2 år! Två år! Känns overkligt. Jag har kommit på mig själv med att säga "Gabriel fyller 1 år på onsdag" flera gånger.. Och precis nu skrev jag "Gabriel 1 år" i inläggsrubriken, haha. Vad hände med det senaste året?! Det flög verkligen förbi snabbare än vanligt för min del. Min bebis är ingen bebis längre och samtidigt som det är roligt och underbart så är det även lite sorgligt.
 
Gabriel är världens snällaste och roligaste pojke. Ska jag beskriva vår grabb med några ord så är det busig, stark, känslig, matglad, rolig, snäll och omtänksam. Han sprider så himla mycket glädje var han än går, mashaallah. Han är en storfavorit på sin förskola och vi får ofta höra från pedagogerna om hur omtyckt han är. Vår fina pojke.
 
Idag firade vi honom med skönsång, paket och frukost på morgonen innan jobb och föris. Och ikväll väntar födelsedagsmiddag och tårta. Men det ungarna ser mest fram emot är lördagens kalas, då firar vi tillsammans med våra familjer och kusiner. ♥

Kommentarer (7)

Alia

2017-01-25

Grattis till Gabriel mashallah 2 år redan !

Svar: Tack! ♥
Fatima Johansson

Anonym

2017-01-26

Oj, det känns som att han var nyfödd nyss! Grattis till honom.

Hanna Bard

2017-01-26

Oj, det känns som att han var nyfödd nyss! Grattis till honom.

Råkade klicka på skicka innan jag skrivit färdigt så jag skickar samma kommentar igen.

Svar: Jag känner samma sak, tack snälla. ♥
Fatima Johansson

Hanna

2017-01-26

Grattis till sötaste Gabriel!

Svar: Tack! ♥
Fatima Johansson

Jenny

2017-01-26

Stort grattis till goaste grabben från moster Jenny :-)

Svar: Tack fina!
Fatima Johansson

Kim

2017-01-28

Va fint men ack så normativt. "Blått till min pojke och rosa till min flicka som du brukar ha". Herregud, pågår detta fortfarande. Det är ju 2017?? Inte bara du men asså eh. Just sayin :)

Svar: Riktigt så enkelt är det inte.. Man gör väl det man vill och oftast det ungarna tycker mest om. Gabriel älskar djur & babblarna - därav hans födelsedagstema. Sen ser jag ingen större skillnad på denna bilden och på dessa bilder från Dalias senaste födelsedag. Lika mycket blått på båda http://fatimajohansson.se/2016/april/dalia-3-ar-2.html# Jag lägger inte ner större ork på att "separera färger beroende på kön". Gabriel ska inte behöva ha ett rosa kalas "bara för att". Gabriel leker med dockor och klär ut sig till prinsessa lika mycket som sin syster och desamma gäller lek med tåg & bilar. Så nej, jag tycker att denna kritik är obefogad.
Fatima Johansson

Kim

2017-01-29

Tyckte bara att det verkade så. Men förlåt mig, jag hade fel. Vad glad jag blev nu för klokt och bra svar! Och tack för annars grym blogg med mycket inspiration :)

Skriv en kommentar