Fatima Johansson

GLIMTAR FRÅN VÅRT HEM 2016

 
 Kikade igenom bloggarkivet häromkvällen och tyckte det skulle vara kul att sammanfatta lite i inredning som är ett av mina stora intressen. Här har ni ett litet urval av bilder från året som gått. :)
 
Har haft en hel del små inredningsprojekt det gångna året och det största är väl vår platsbyggda bokhylla i vardagsrummet. Den blev så himla bra och jag är fortfarande helt kär i den.  
 
Sedan bytte vi rum med barnen, de fick det större rummet och vi tog det lilla. I samband med det köpte vi en ny säng åt oss och barnens rum fick sig en totalmakeover.
 
Ett annat rum som jag har fått inreda och spendera mycket tid i är mitt nya kontor på Suellska som jag flyttade in i under augusti månad. Alltid härligt att få göra sitt jobbspace till "sitt eget", då känns det roligare att arbeta, i alla fall för mig. :P
 
Fler småsaker jag pillat med har varit tavelväggar, en heeel del blommor & buketter och så dukningar.
 
Det sista i inredningsväg 2016 var att vi fick vår nya soffa; en bjässe i ljusgrått som passar perfekt i vårt hem, bakom det nya marmorbordet. Vi är helnöjda och bilder kommer inom kort! :)

Kommentarer (8)

Amanda Jona [SPONTAN]

2017-01-02

Åh så mycket fint! Jag älskar att ni sorterar böckerna efter färg :D

Amna

2017-01-02

GALET SNYGGT HEM! 😍😍🙌🏽🙌🏽🙌🏽

Linnea

2017-01-02

Så fint ni har det!!

Anonym

2017-01-07

Så kul att se att ditt bloggande inspireras mycket av två av mina favoritbloggare. Ditt skrivande påminner ofta om Blondinbellas skrivstil och dina inlägg allt mer om Colorelle's :)

Otroligt fina bilder förresten! :)

Aisha

2017-01-12

Hej vart har du köpt kuddarna på er säng?

Svar: De är från Åhlens. :)
Fatima Johansson

Sophie

2017-02-25

Så himla fint ni har det! Hyllan på bild två blev jag totalkär i! Vart är den ifrån? 😍

Skriv en kommentar