Fatima Johansson

WEEKEND I GÖTEBORG

 
Hej på er! ♥
 
Jag har spillt vatten över min dator så det har inte blivit någon bloggning på hela veckan. Tog äntligen tag i det i fredags och lämnade in den på lagning och backup (hoppas hoppas hoppas bilderna är kvar!). Nu bloggar jag med min Dell-dator som jag glömt bort att jag har, den fick dammas av ordentligt. :P
 
Jag har precis kommit hem från en weekend i härliga Göteborg. Det blev en heldag på Liseberg igår och det var riktigt roligt att åka en massa karuseller, har inte gjort det på åratal! Helix, Balder & Atmosfear var favoriterna. Spökhuset var också rätt kul, roligast där var nog när Leila började skälla ut en av "spökena" för att han inte slutade skrämmas. :P
 
Förutom Liseberg hann jag med en massa shoppande, lite turistande och en hel del restaurangbesök. Jag tyckte om restaurangerna på avenyn och tyckte att La Gondola hade en jättegod risotto. Sen åt jag även en vegetarisk burgare på S.A.K. som jag vill äta igen, måste laga något liknande snarast. Det var en hallomiburgare med zucchini, aubergine, picklad rödlök och en het salsa - såå god kombo.
 
På hemvägen idag besökte jag Kvibergs marknad (slöjor!) & Hede Outlet för mer shopping och så blev det ett lunchstopp på Laxbutiken. Ja ni hör ju bara en massa shopping och mat hela dagarna, hehe. Men Liseberg vill jag tillbaks till i sommar, så kul! Nu ska jag sätta mig på uteplatsen och bara njuta av det underbara vädret. :) Hoppas ni har det bra där ni är. ♥

Kommentarer (5)

E

2017-07-10

Hur många kronor brukar du generellt lägga på shopping per månad? :))

Svar: Det varierar mycket, beror helt och hållet på hur månaden ser ut. Eid/sommarlov/semester/nyinflyttad gör såklart att det blir fler inköp. :)
Fatima Johansson

Abir

2017-07-10

Fina du! Din tunika är riktigt fin! Var har du hittat den?

Svar: Tack! Från Vero Moda. :)
Fatima Johansson

Anonym

2017-07-11

Åh vad kul! Har du fler tips på vad man som muslim borde besöka, bra affärer, restauranger etc, ska nämligen dit på Fredag.

Svar: Jag var ju inte där så länge och det var bara min andra gång i Göteborg (den första gången köpte jag bara en bil så det var kort besök :P). Så har inte så jättemånga tips. När det kom till shopping så gillade jag NK (nedre plan) för all inredningsdesign & godsaker (te, kaffe, choklad). Sen var Liseberg jättekul, det är ju inte bara karusellerna som är roligt utan att gå runt där inne var supermysigt med alla småbutiker & restauranger/caféer. Ha så kul på fredag! :)
Fatima Johansson

Rana

2017-07-12

Va roligt att du var i Kungsbacka! 😀
Synd att jag missade dig.

Svar: Ja, nästa gång då. ;)
Fatima Johansson

jonza

2017-07-13

Hejsan, vad fint ser du ut! Den är första gånger jag skriver här, men jag våbrukar kollanpå din blogg. Jag har en fråga jag hade läst att du ber fem gånger per dag men jag ser också att du sminkar dig. Min fråga är kopplad med smink och wuudu. När jag sminker mig och jag tvättar min ansikte för att kunna göra wuudu inför bönen. Men mitt problem är det att i första ögonblicket man kan säga att jag har ingen smink på mig men när jag rör på mina ögonfransar med en liten bomulpinne det kommer förtfarande svart färg från botten. Kan man ta wuduu ändå om man har lite mascara på botten? Nag tvättar min ansikte i många gångeer men ibland det ser ut helt ren men i nästa dag på morgonen jag har igen svart på mina ögon... händer det med dig också?

Skriv en kommentar