Fatima Johansson

SJUKSTUGA IGEN

 
Deras konversationer sinsemellan är så roliga att lyssna på. Gabriel pratar mindre än vad Dalia gjorde i samma ålder, men han babblar ändå på så mycket han kan, hela tiden - precis som storasyster. De är bästisar. ♥
 
Dessa bilder togs förra veckan, ser inte lika prydligt ut idag. Gabriel började spy natten till måndag så soffkuddarna är bortplockade, jag har täckt resten av soffan med lakan, mattorna rullade osv. Detta börjar bli en vana. Vi har haft en rätt brutal vinter med kräksjuka i flera omgångar. Hjärtat värker för ungarnas skull.
 
Idag känns Gabriel lite bättre än han gjorde igår och Dalia är inte smittad, inshaallah hon slipper bli sjuk. Nu sover G och Dalia leker med sin surfplatta så jag tänkte passa på och städa köket/tvätta kläder/dammsuga osv. :)

Kommentarer (5)

Susanna

2017-03-21

Uff, det är så hemskt med magsjuka. Mina barn är också dåliga och det gör ont i hela mig när dom inte har det bra.
Krya på er! Kramar S

Svar: Ja det är verkligen hemskt. :( Tack snälla. ♥
Fatima Johansson

M

2017-03-21

Åh vad jobbigt med kräksjukan. Hoppas ni blir friska snart och slipper mer av skiten. Tänk på att vädra mycket hemma. Viruset kan sätta sig på alla ytor och gosedjur exempelvis. Men det vet du säkert redan, ville bara tipsa om det. Ifall det känns som att det bara går i omgångar liksom.

Svar: Tack för tipset! Jag tror att det kan ha att göra med min sons nappar.. Att vi glömt koka dem mellan varven. Men nu är det gjort och vi håller tummar och tår för att vi slipper detta igen. :)
Fatima Johansson

Anonym

2017-03-21

Vad stora de blivit Mashallah! 😍😍

Nina

2017-03-22

Krya på honom 😿

Nina

2017-03-22

Galet söta bilder på Dalia och Gabriel måste jag tillägga 🙀😽😻

Skriv en kommentar