Fatima Johansson

JAG KLARADE DET!

 
Idag tog jag körkort! Det känns sååå jääääääkla braa. :) :) :) Är överlycklig och detta kommer underlätta livet som tusan. Gud vad glad jag är att jag tog tag i det för tre veckor sedan, äntligen!
 
Efteråt plockade jag ihop en fin bukett åt mig själv, det tyckte jag att jag förtjänade, hehe. Nu är jag i alla fall hemma en sväng för att göra mig i ordning sen så kör jag (!) in till Malmö för att hänga med min fina vän Asma.
 
Vasen är förresten ett av mina secondhand fynd. :)

Kommentarer (8)

N

2017-05-24

Grattis!!!👍🚗

Svar: Tack!
Fatima Johansson

Sara

2017-05-24

Mashallah grattis :). Hur gjorde du? Gick du intensivkurs? Kan du snälla berätta om det?

Svar: Tack! :) Nej, jag har kört lite i Malmö för ungefär 1,5 år sedan. Sen pausade jag pga tidsbrist (man måste verkligen lägga ner tid på detta..). Men nu när jag flyttat till Helsingborg och barnen går kvar på sin förskola i Malmö var det för tufft att att pendla osv.
Jag gick bara till en trafikskola och började med en lektion så de fick kolla hur jag körde, han sa att jag skulle boka in några lektioner för att "finslipa". Och så bokade vi även in tider till teoriprov och uppkörning (teorin 1 vecka fram och uppkörning 3 veckor fram).

Sen var det bara att plugga plugga plugga och köra köra köra. :)
Fatima Johansson

Erica

2017-05-24

Ååå grattis fina du

Svar: Tack! ♥
Fatima Johansson

Nino

2017-05-24

GRATTIIIIISSSSS!!!!!!!!!

Hur gick det för dig med teorin och körprov, klarade du första försöker eller fixl du göra om? Jag är mitt upppe i de och ja är såå nervös...

Svar: Tack! :) Jag klarade båda på första försöket, men jag förstår verkligen att det är lätt att kugga på proven. Nerverna kan liksom ställa till det för en, hur duktig man än är. Kram och lycka till! ♥♥
Fatima Johansson

Svarten

2017-05-24

Kul att du fortfarande bloggar :-)

Svar: Haha, ja, inte lika ofta men den är kvar. :)
Fatima Johansson

Zahra

2017-05-25

Hej Fatima!

Grattis :) Gick du en intensivkurs i tre veckor? Hade du kört innan det?
Tacksam för svar!

mvh
Zahra

Svar: Hej! Tack snälla!! Jag svarade precis i inlägget under. :) Kram!
Fatima Johansson

AnnaSmyckeform

2017-06-10

Wow! Grattis! Jag tog själv körkort för bara fyra år sedan så jag minns den härliga känslan. Och stenen som ramlade från axlarna :)
Kram

Svar: Jaaaa det var helt underbart! Och ännu skönare nu efteråt när man verkligen inser vilken frihet det ger. :) Kramar.
Fatima Johansson

Skriv en kommentar