Fatima Johansson

LOPPISRUNDOR, TEORIPROV & GODASTE SUSHIN

 
Några bilder från de senaste två dagarna. Sushin är från Saiko på St Knut där jag åt med Zahra under torsdagen. Detta är tallrik nr 2 och jag måste bara säga att de hade himla god sushi. Jag älskade deras maki med salmalax, pepparrotscremé & rödbetschips - alltså maaaagisk. 
 
Åh vilka härliga dagar som passerat! Mycket promenerade i obekväma skor dock, så jag har ont överallt nu. :P Jag & syrran hade en mysig shoppingdag igår, vi letade balklänning åt henne och så blev det klädshopping för hennes del. Själv samlade jag på mig en hel del små leksaker/presenter till barnens Ramadankalender (!). Ska bli SÅ roligt att få börja sätta ihop den snart. :)
 
Och idag har jag, mamma & Meriam gått på olika loppisar. Älskar second hand och jag är så glad att denna lilla runda blev av! Vi besökte två ställen, den bästa var i Trelleborg. Jag hittade så mycket fint, kan dela med mig av mina favoriter i dagarna. ♥
 
Förresten! I torsdags gjorde jag teoriprovet innan jag åkte till Malmö och det känns såå himla skönt att ha fått det undanstökat, nu är det uppkörning om två veckor - längtar!!

Kommentarer (4)

M

2017-05-14

Grattis till teorin! 🍾🎉🎉🎉🎉👏👏👏👏👏👏

Svar: Tack! ♥
Fatima Johansson

Amina

2017-05-14

Alltid så fina bilder! Vad vackra ni är mashallah! 👌😻

Grattis till att ha klarat provet!! 👏 Jag klarade det på andra försöker och jag hatade att plugga inför det. 👎

Svar: Tack ska du ha! Ja det känns verkligen skönt. :)
Fatima Johansson

Sussi

2017-05-15

Tack för en så fin och inspirerande blogg! Grattis för teorin!
Hade vart så kul att se vad du köpt på loppisen och glad för ett inlägg om det :-D

Men måste säga att jag tycker det är synd att nu skilt er, men subhanallah så är livet, all lycka till dig och barnen framöver <3

Svar: Tack snälla rara du ♥♥
Fatima Johansson

May

2017-05-15

Hej Fatima,
Vill gärna att du förklarar vad du menar med Ramadankalender! Det låter intressant och kanske extra kul för de små barnen.
Tack på förhand!

Svar: Hej! Det ska jag göra! Ett inlägg om det kommer när jag börjar knåpa ihop den, det börjar ju närma sig nu. :) Kram!
Fatima Johansson

Skriv en kommentar