Fatima Johansson

HELGSNACK & SPATIPS

 
En standardlunch här; asiatisk räka från Holy Greens. Riktigt gott. Deras vedugnsrökta lax är också super! :) Jag har en riktig pluggdag för det är prov på fredag och hitintills har jag inte hunnit plugga något alls denna veckan, mycket att ta igen. Fick en fråga om utbildningen är på distans och det är den inte utan en vanlig med lektioner. Jag är mitt i den nu och den är färdig om ungefär ett halvår.
 
På tal om annat, helgen var underbar! Ni som följer mig på instastory såg att jag hade en helg i Malmö & Höllviken. Under lördagen firades en väns 30-årsdag med en fantastisk dag på ett spa och sedan middag på Occo. Vi hade abbonnerat hela spa:t (spaet? spat? hur stavas det? :P) så det var inga problem med slöjan osv (fått mååånga frågor om detta). Det var insynsskyddat och privat. Helt underbart! Jazucci utomhus och pool, bastu m.m. inomhus. Riktigt härlig kväll! Stället hette Harmonigården och ligger i Höllviken. :)
 
Jag sov över hos mamma under lördagen (barnen hade spenderat dagen hos henne) och eftersom det var Fars Dag söndag bjöd vi min pappa på brunch hela familjen. Barnen hade ringt sin egen pappa och sagt grattis och så fick de välja blommor på Interflora under fredagen för att skicka bud till honom. Han vart superglad. :)
 
Ok nu ska jag plugga vidare! Och jag kan förövrigt meddela att uppdateringen kommer bli bättre på bloggen. Ni är så himla fina som klickar in här och lämnar så fina kommentarer och gillar inlägg, betyder massor. ♥

Kommentarer (5)

Hanan

2017-11-15

Jag såg bilderna så fina!!! 😍😍 😚😚😙😙älskar att följa dig.

P.s Det finns en tävling om bästa blogg på blogg.se du borde pinga för den för din blogg är verkligen bra. Sista dagen att rösta idag! ❤❤❤❤❤❤❤

Svar: Åh vad roligt! Du får gärna rösta om du tycker om bloggen. :) Synd att jag inte sett det tidigare. Kramar!
Fatima Johansson

Lea

2017-11-15

Vad fint med blommorna Fatima. 💜

Svar:
Fatima Johansson

Diana

2017-11-15

Vad pluggar du? :)

Svar: Just nu till ekonomiassistent. :)
Fatima Johansson

Sana

2017-11-16

Tack för spatipset!!! Har letat överallt efter en sådan spa! Ska boka direkt Inschaallah.

Dzenana

2017-11-19

Hej!

Vad heter spat?
Otroligt bra och fin blogg!

Hälsningar,

Dzenana

Svar: Tack! :) Harmonigården.
Fatima Johansson

Skriv en kommentar