Fatima Johansson

GODASTE GOTT

 
Helt klart mitt favoritsnacks; chokladdoppade jordgubbar! Detta och naturgodis är det bästa jag vet i godisväg just nu, mums.
 
Har varit en galet hektisk vecka men igår så reserverades dagen för en Ullared-roadtrip. Så kul! Det var ett bra tag sedan jag var där sist och jag tycker deras utbud blivit såå mycket bättre. Vi hittade mycket fint! Blev en hel del saker till ungarna men jag hittade också riktigt fina krukor & kuddar. :)
 
Nu är jag precis hemma från jobb och ett träningspass och ska göra i ordning lite middag och sen väntar lite serietittande innan läggdags, ska bli skönt. Hoppas ni har en toppenkväll! ♥

Kommentarer (4)

H

2017-10-05

Omg detta ser dödligt ut 😍😍😍😍

Kawtar

2017-10-05

Ååh vad gött! Visa gärna dina gekåsfynd! Jag ska dit nästa söndag så jag vill gärna se vad som finns. 🤗

Mimo

2017-10-07

Hej!
På al om träning, hur löser du den biten? blir det gym för din del och i så fall är det enbart kvinnor? E själv sugen på gymma men har inte hittat det som skulle passa bäst för en med slöja. Och då kommer jag till min andra fråga och undrar om du kan tips om en bra hemsida som säljer slöjor. Har haft lite tips innan av andra men det har varit krångligt och beställa då det inte ens är ett företag som finns i Sverige.
Ha det så gött!
Mimo

Randa

2017-10-08

Visa oss vad du köpt! Är själv Ullared sugen!! :)

Skriv en kommentar