Fatima Johansson

VINRÖTT

 
Hortensia är nya favvoblomman för tillfället tror jag allt. Älskar att den är så maffig och det räcker oftast med en enda i en bukett så här.
 
Det har verkligen varit HÖST denna vecka. Regn och rusk varendaste dag och utan barnen hela veckan så måste jag erkänna att man blir lite deprimerad. Men till min stora glädje så kom solen idag, lagom till att jag hämtar barnen imorgon. ♥ 
 
Idag så står födelsedagsfirande av min älskade pappa på agendan, hoppas solen skiner lika starkt i Malmö. Vi ska börja med söndagsbrunch ute i det härliga.
 
Förresten, ni får gärna trycka på hjärtat om ni gillar! ♥ Och så hade jag uppskattat om ni berättar vad ni vill se mer av här på bloggen så ska jag se till att fixa det, alltid kul med lite tips. :)

Kommentarer (16)

Anonym

2017-09-10

Upptadera mer hehe!
Undrar vart din tv bänk kommer ifrån!

Anonym

2017-09-10

Mer recept!

Amina

2017-09-10

Jag måste säga att jag älskar dina inrednings inlägg och att du börjat uppdatera mer varierat.

Om det är något som jag "saknar" så är det ännu fler uppdateringar och mer outfits. Din stil är så fin.

Keep it up! ❤

Majlinda

2017-09-10

Med denna kommentar som följer menar jag inte att snoka i ditt liv utan min fråga är faktiskt för exempelvis mig själv som går igenom en skiljsmässa just nu. Som vill skiljas menar jag. Men man har barn o det blir ännu svårare att sätta stopp. Hur tänker du angående skiljsmässa och barn?

Anonym

2017-09-10

Hade gärna velat se mer om dig,hur du mår osv.

N

2017-09-11

Hej Fatima
Jag har följt dig under många år men de senaste tiden har bloggen känts så tråkigt VART ÄR FATIMA?
Jag förstår att skilsmässan har tagit hårt på krafterna och det respekterar jag fullt ut. Men ibland är det lite kul att läsa om dina åsikter och tankar av diverse saker.

Lina

2017-09-11

Hej!
Gillar verkligen din blogg👍🏻
Så jobbigt väder verkligen, speciellt som du säger när man ej har barnen hemma, men efter regn kommer sol😊 Får jag fråga hur ofta du har barnen, alltså har ni delad vårdnad eller är det mestadels någon av er som har dem. Bor samer oxå i Hbg eller får barnen pendla? Som sagt undrade bara hur man lägger upp allt, om det är svårt, du behöver ej svara om du tycker det är för personligt. 😊


Till din fråga om vad vi vill se mer av så älskar jag verkligen alla dina fina hembilder, så gärna mer sånt😊 sen så gillar jag verkligen alla de fina bakningsfotona/lek/pyssel med barnen. Kul å få lite sådant tips när man själv har barn😊 sen så kan det va kul om du kanske delade lite recept å liknande, på vad du gör till middagar osv. 😊 Ha det fint❤️

Lina

2017-09-11

Jag måste säga att jag älskar din blogg jag har följt dig i åratal. Du känns genuin och genomsnäll. :-)

Jag vill önska fler uppdateringar, det kan vara allt från inköp till utflykter och outfits. Du uppdaterar ju din instastory ibland och du gör så mysiga utflykter med dina barn hade varit riktigt kul om du kunde göra inlägg på bloggen också om dom. :-)

Esra

2017-09-11

Mer Fatima känner Jag! Jag saknar fler bilder på dig och dina tankar och åsikter. Förstår att du har fullt upp och så med allt men saknar det bara. ❤

Fatimah

2017-09-11

Jag håller med ovanstående om att det vore roligt att höra dina tankar och åsikter om saker och ting, du verkar så vettig och klok! Som nybliven mamma skulle jag uppskatta att läsa om hur man är en mamma haha! Nä men hur man gör för att hinna med saker, vad du började värdera annorlunda efter att du blev mamma, hur du tänkte kring lämplig förskoleålder osv. Mammatankar kort och gott!

jannice

2017-09-18

Vin rött är så snyggt!=)

Noor

2017-09-21

Älskar att kolla på din inredning, jag skulle vilja veta hur du jåller rent allt hemma hur ofta du städar.

Hur gör du med barnens matvanor, löggdags, hur du lägger upp din arbetstid när barnen är hos dig?

recept på mat,

Är det dyrt med barn?

har typ hur mycke frågor som helst🙈

Jessica

2017-09-21

Har du slutat blogga? Saknar dina inlägg ☺

Mirjeta

2017-09-22

Hej Fatima. Min fråga handlar inte om att jag vill veta utan allmän fråga, tjänar man bra på bloggandet? Vad tycker du?

:-)

Johanna

2017-09-22

Jag älskar också din blogg! Jag saknar dina uppdateringar, du är så inspirerande! Du tar även fina bilder!

Inredning
Outfits
Islam
Mat
Kalas (ni verkar gå på så roliga och påhittiga kalas)
Din vardag

Skriv en kommentar