Fatima Johansson

AMARYLLIS

 
Lugn och härlig vecka som passerat och höjdpunkten var när barnen gick luciatåget på föris, så gulliga! Dalia var pepparkaksgumma och Gabriel tomtenisse. 
 
Plockade på mig en liten bukett igår, helgen till ära, hos min favoritflorist och det var amaryllis i aprikos och vinrött jag var sugen på. Vackert! Dagens planer är tvätta kläder, köpa klappar till kidsen och så vankas det julbord i Helsingborg ikväll, det ser jag fram emot. :)
 
Trevlig helg på dig

Kommentarer (2)

Mirre

2018-12-15

Hej Fatima. Först, WOW. Älskar din blogg, den är så vacker att se på med dina vackra bilder. Jag har en fråga som du inte ens behöver svara på men jag ställer den. Jag är bara nyfiken, men tjänar du pengar på din blogg? Är det svårt att tjäna pengar på bloggandet? ♥️

Svar: Tack snälla! :) Idag så jobbar jag inte med min blogg då jag inte har tid helt enkelt. Ska man tjäna pengar på sitt bloggande så ska man såklart främst lägga ner oerhört mycket tid på den. Det är som vilket jobb som helst tidsmässigt (i min egna erfarenhet). Jag har alltså tjänat pengar på det tidigare, men nu så lägger jag inte ner den tiden och tackar nej till erbjudanden om betalade samarbeten som jag får rätt ofta. Men hade jag haft möjlighet att ge bloggandet mer utav min tid så är ju inte betalade samarbeten en omöjlighet. Så som svar på din fråga: jag tycker inte det är svårt att tjäna pengar på det, men då måste man vara villig att jobba för det också, det är som vilket annat jobb som helst. :)
Fatima Johansson

Anonym

2018-12-17

Vilken bukett!!! 😍

Skriv en kommentar