Fatima Johansson

WEEKEND PÅ ÖLAND

 
Ett år äldre och som vanligt så känns det skönt. Är oerhört tacksam över allt som livet ger och det ska bli kul att se hur kommande år artar sig, det är mycket på gång och jag har lärt mig att inte planera allt in i minsta detalj. Jag har alltid varit något av en perfektionist, men har det senaste åren insett att jag tycker perfektion är hemskt tråkigt.. Ha planer, jobba hårt - men njut på vägen och släpp kontrollbehovet. Livet är verkligen ett äventyr och jag ser fram emot kommande år med spänning. 
 
Jag spenderade födelsedagshelgen på Öland, min första gång på ön faktiskt och det var riktigt härligt. Vi hittade på lite allt möjligt; besökte Borgholms slott, tog långa promenader bland alla färggranna hus, åt trerätters på Skansen och bara njöt av tiden. Dagen innan min födelsedag fyller ju kronprinsessan Victoria år och då kändes det som ett måste att med på firandet då vi ju hade vägarna förbi. Det var kul!
 
När jag kom tillbaks till Malmö åkte jag direkt hem till mamma där pappa och mina syskon väntade och jag blev firad med mammas goda mat, tårta & såå fina presenter. 

Kommentarer (5)

Sk

2018-07-16

Hej Fatima,
Grattis på födelsedagen. Har följt din blogg många år och uppskattar allt du skriver och fastän jag inte känner dig du verkar vara jätte klok.
Skulle jag kunna skicka en fråga eller snarare behöver lite tips från dig om en sak via ett privat mejl, om det är möjligt? Isf vilket mejladress har du??

Mvh

Svar: Hej! Tack så jättemycket för gratulationen och för dina fina ord ❤ Du får gärna mejla mig på fatima-johansson@hotmail.com :) kram!
Fatima Johansson

Maria

2018-07-16

Grattis på födelsedagen i efterskott! Det låter som en härlig födelsedag du haft. Öland är vackert jag ska dit om 3 veckor. :-)

En fråga bara. Var är den där koftan från? Snyggaste plagget jag sett.

Svar: Tack så mycket! ❤ Den är från Zara. :) Ha så härligt på Öland kära du! ❤
Fatima Johansson

Sara

2018-07-16

Grattis habibti! Vacker som få och inchallah hela livet frisk o lycklig!! 🙏❤😻

Svar: Åh tack ska du ha! ❤
Fatima Johansson

Sabrin

2018-07-17

Ahh sa vacker du ar!! 😍

Svar: Tack snälla du! 🙈❤
Fatima Johansson

Anonym

2018-07-18

Grattis på födelsedagen ! 🍧🍩🍨🍰🎂❤

Svar: Tack! ❤
Fatima Johansson

Skriv en kommentar