Fatima Johansson

SVENSK SOMMAR

 
Svensk sommar!
 
Visst är det Ramadan-månad och jag fastar men passar ändå på att vara ute i sol & värme så mycket det går. Vätskeersättningen på nätterna är min bästa vän. :P
 
I helgen var jag & familjen i Växjö och firade att min bror tagit examen! Han ville ha ett lugnt firande i trädgården med grillning ihop med familj - så det fick han och vi hade en riktigt mysig dag ihop. Grillpremiär, svenska jordgubbar i stora lass, långpromenad i skogen och så spelade vi kubb. :)
 
Annars då? Ja.. Veckorna har varvats med jobb & studier, vi spenderar mycket tid vid havet, äter jordgubbar & vattenmelon och bara njuter till fullo. Igår var det ju Sveriges nationaldag och då firade vi med denna snygga tårta, ungarna tyckte det var riktigt coolt med en flaggtårta. :) Nästa vecka är det Eid och sedan väntar en hel vecka i sommarstuga! Njuter av sommaren och livet. 

Kommentarer (2)

Anonym

2018-06-12

Vilken skönhet!

En fråga, hur fäster du slöjan så att den sitter så där? Har du nålar?

Svar: Tack snälla! Ja jag har nålar, för att den ska sitta så. Svårt att förklara hur den sitter, men vid sidan där jag "viker" fäster jag med nålen så att den sitter på plats. :)
Fatima Johansson

Shaima

2018-07-07

Mashallah :)
Hade samma fråga som tidigare kommentar. Snälla Fatima kan du inte illustrera hur du fäster slöjan i just denna version? Förstod inte alls hur du menade med nålen på sidan?

Det måste vara ett sätt som inte tillåter slöjan att glida ner, men hur då?

Tack på förhand!

Skriv en kommentar