Fatima Johansson

TAVELVÄGG IN PROGRESS

 
Min lilla tavelvägg som börjar ta form. Jag vill gärna fylla på med fler, men måste först hitta nya favoriter. Jag älskar varenda ett av dessa prints, speciellt elefanten. Tavlor och ramar är från Desenio.
 
Lådorna är nya och hittade på Lagerhaus förra veckan. Jag gillar förvaringsboxar, finns alltid en massa småprylar som behöver stoppas undan någonstans och då är dessa perfekta. :P Om ni vill veta inköpsställe på något så är det bara att fråga. Jag har aktiverat aviseringar på bloggen så jag kan enkelt svara med min mobil, så slipper det ta en sådan tid att få svar. :)
 
Idag skiner solen, vi har långledigt och har ätit en god frukost ihop. Har en massa skoj inbokat denna helg, kompishäng, påskmiddag och så barnkalas på söndag. Men vi börjar med en tripp till lekparken och påskpyssel!
 
Jag hoppas ni får en underbar påskledighet
 
Edit: Förvaringsboxarna är ju från Sostrene Grene inte Lagerhaus!! Sånt som händer när man kommer hem med en maassa shoppingkassar, blandar ihop inköpsställen, hehe.

Kommentarer (7)

N

2018-03-30

Snyggt! Vart e bordslampan från? Helt perfekt storlek 👌🏼👌🏼👌🏼

Svar: Tack! Från Markslöjd, tror modellen heter Ines. :)
Fatima Johansson

Nora

2018-03-30

Hej ! Jätte snyg avlastningsbord !! Vart är den köpt ifrån ?

Svar: Tack! Den är från Sostrene Grene. :)
Fatima Johansson

Anonym

2018-03-30

LAMPAN!!! 😱😱😱😱 SÅ FIN! Var har du köpt den?

Svar: Den är från märket Pholc (tage) och jag köpte den från Royal design. :)
Fatima Johansson

Mirre

2018-03-30

Alltså DU är såååå fantastisk på inredning, åhhhh fatima vad duktig du är!!!!

Svar: Tack vad snällt skrivet. ❤
Fatima Johansson

Ella

2018-03-30

Var köpte du förvaringsboxarna, du nämnde att det va från lagerhaus men hittar inte dem på deras hemsida. Från vilken lagerhaus köpte du dem ifrån?

Svar: Från den i Triangeln i Malmö. :)
Fatima Johansson

Mirre

2018-03-31

Kanske en för privat fråga men har du flyttat tillbaka till Malmö? Haha trodde alltid jag en dag skulle möta dig här i hbg hehe :-)

Svar: Ja det har jag gjort. :) För att komma närmare barnens förskola (blev pendlande 4h varje dag för mig med att lämna och köra till jobb) och barnen tyckte det blev för jobbigt att åka bil så mycket. Jag pluggar i Helsingborg så vi kanske ses ändå. ;)
Fatima Johansson

Linda

2018-04-04

Så snyggt! 😍😍 jag vet att vasen med dem gröna växterna är ifrån h&m, det finns två storlekar av samma modell, vilken storlek köpte du? Den ser ut att vara i helt perfekt storlek för mina konstgjorda blommor :) tacksam för svar!

Svar: Hej! Tack! Vasen är faktiskt från Sostrene Grene och jag tror inte att dom säljs längre. Denna är en mindre modell. 😊
Fatima Johansson

Skriv en kommentar