Fatima Johansson

DALIA 5 ÅR - SJÖJUNGFRUKALAS

 
Min älskade dotter är 5 år! Dalia Marie. Det känns så himla stort. Finaste tjejen som finns och mitt hjärta svämmar över av kärlek för dessa ungar varendaste dag
 
Hon valde som vanligt temat själv och ville ha ett sjöjungfru- & piratkalas denna gång. Jag vet inte riktigt var det kommit ifrån, men hon är verkligen fascinerad av sjöjungfrur och när det pysslas så ska det bli just sjöjungfrur; i pärlplattor, teckningar osv. :)
 
5 år.. Dalia är en bestämd tjej med ett stort hjärta. Hon är väldigt klok och förståndig och vill oftast göra saker och ting på sitt eget vis. Hon har en oerhört livlig fantasi och berättar historier/sagor med riktigt härlig inlevelse och jag äälskar att sitta och lyssna på henne. 
 
Vi firade med vänner, förskolekompisar och familj och vi hade verkligen fullt hus - bästa jag vet! I matväg blev det korv med bröd och av alla kalas vi varit på senaste månaden har jag insett att det är det man ska bjuda på, hehe. Populärt bland kidsen! Jag gjorde även två olika smörgåstårtor och pestopasta. Och så fick jag födelsedagstårtan gjord hos Maria på Tårtrummet, hon fick fria händer och gjorde den ju såå bra. Detaljerna alltså.. 
 
Vi lekte en massa lekar; skattjakt, hela havet stormar, godissnöreleken, pricka rätt m.m. Och så var det prisutdelning i slutet med mini-pokaler och så godispåsarna i skattkistan. Så enkelt men lyckat!
 
Fick en massa frågor om Dalias sjöjungfruklänning på min instastory förra helgen och måste verkligen rekommendera Vegaoo.se. Det var det enda ställe jag hittade med flera olika modeller på sjöjungfruklänningar och dom har även andra maskeradkläder för barn. Jag mejlade dom kring leveransen (jag var orolig över att den inte skulle hinna fram i tid) och jag fick den levererad hem till dörren på bara ett par dagar. Bästa!
 
Idag är jag ledig så nu ska här knåpas ihop ännu ett fotoalbum! Jag framkallar ett album efter varje födelsedag och ungarna älskar att kolla igenom dessa - jag med för den delen. :) 

Kommentarer (6)

Rebecka Lindström

2018-05-04

Tack för tips om tårtan! Ska skaffa något liknande till min sons 1-årsdag! :D

Sara

2018-05-04

Woooow!! Så fint kalas!! Tack för inspirationen. Min dotter fyller 7 år nästa månad och hon hade gillar det hära.

P.s snälla uppdatera oftare!! Din blogg är en av min favoriter och jag blir så ledsen när du inte uppdaterar. 🙏❤

Jihan

2018-05-04

SÅ FINT!!!!!!! DU ÄR HELT KLART EN KALASMÄSTARE 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽❤❤

Liyana

2018-05-06

Grattis Dalia!!

Nina

2018-05-09

Vilket underbart kalas! Vad kostar en sådan tårta? Jag vill beställa en liknande till min dotters kalas. Tacksam för svar! ❤

Svar: Tack snälla! ❤ Denna tårta kostade 2000 kr. 😊
Fatima Johansson

Skriv en kommentar