Fatima Johansson

ALLA ♥ DAG

 
Lite sent inlägg, men jag gör en snabb statusuppdatering. :)
 
Det vart en supermysig Alla Dag med mina älsklingar förra veckan. Vi firade med Lady & Lufsen-pasta till middag, Valentine's hunt och romantisk fika. Barnen älskar skattjakt så det blev väldigt uppskattat alltihop. Själv blev jag bortskämd med fina teckningar från barnen och en härlig bukett stora röda rosor och vackra smycken.
 
På tal om annat! Jag fick bakteriell halsfluss för två veckor sedan och blev heeelt utslagen. Har man inte haft halsfluss på några år så får man sig ju en chock.. Fick kåvepenin som det senare visade sig att jag är överkänslig mot så jag insjuknade rejält. Men sen fick jag äntligen en antibiotika som jag tålde.. Barnen fick också halsfluss (virus) men dom blev (alhamdullillah) inte lika dåliga. Vabruari alltså, inte att leka med. 
 
Sen har Gabriel skadat sitt pekfinger och det behövde plåstas om flera gånger om dagen, så förra veckan fick bli ännu en vabbvecka (bara G). Det är dock väldigt mysigt att få egentid med ett av barnen åt gången och G verkade känna samma sak för han ville knappt till förskolan igår, hehe. 
 
Jag hoppas verkligen ni där ute mår bättre! Men om sjukstugan är total så vill jag bara skicka iväg en massa styrkekramar, käämpa på, vi går (förhoppningsvis..) mot ljusare tider

VÅRDUKNING

 
Första februari och längtan efter våren har anlänt för min del. Jag dukade upp lite vårigt inför kvällens bjudning (dukade till kidsen på soffbordet, dom fick också en bukett såklart ) och det blev ett härligt inslag i detta februarimörker. 
 
För övrigt en supermysig kväll med en hel del skratt och nu ser vi fram emot helgen och lite ledigt.