Fatima Johansson

ALLA ♥ DAG

 
Lite sent inlägg, men jag gör en snabb statusuppdatering. :)
 
Det vart en supermysig Alla Dag med mina älsklingar förra veckan. Vi firade med Lady & Lufsen-pasta till middag, Valentine's hunt och romantisk fika. Barnen älskar skattjakt så det blev väldigt uppskattat alltihop. Själv blev jag bortskämd med fina teckningar från barnen och en härlig bukett stora röda rosor och vackra smycken.
 
På tal om annat! Jag fick bakteriell halsfluss för två veckor sedan och blev heeelt utslagen. Har man inte haft halsfluss på några år så får man sig ju en chock.. Fick kåvepenin som det senare visade sig att jag är överkänslig mot så jag insjuknade rejält. Men sen fick jag äntligen en antibiotika som jag tålde.. Barnen fick också halsfluss (virus) men dom blev (alhamdullillah) inte lika dåliga. Vabruari alltså, inte att leka med. 
 
Sen har Gabriel skadat sitt pekfinger och det behövde plåstas om flera gånger om dagen, så förra veckan fick bli ännu en vabbvecka (bara G). Det är dock väldigt mysigt att få egentid med ett av barnen åt gången och G verkade känna samma sak för han ville knappt till förskolan igår, hehe. 
 
Jag hoppas verkligen ni där ute mår bättre! Men om sjukstugan är total så vill jag bara skicka iväg en massa styrkekramar, käämpa på, vi går (förhoppningsvis..) mot ljusare tider

Kommentarer (2)

Nada

2019-02-19

Vilken underbar idé med alla hjärtans dag-jakt! Tack för tips Och krya på er allihop ❤

Svar: Tack snälla!
Fatima Johansson

Shaima

2019-02-23

Instämmer om Vabruari.. märklig månad det där. Jag hade samma symptom som du,men av nån konstig anledning valde jag att inte ta medicin. Ångrar det nu i efterhand, då det tog mig ca 2,5 månad att bli riktigt frisk. Sjukdomen slog mig flera gånger om igen... å ena sidan är medicin bra men försvagar immunförsvaret på lång sikt säger läkarna....å andra sidan blev jag inte alls starkare när jag valde att inte behandla med antibiotika.

Trodde läkarna rekommenderar att stå ut med besvären (om man kan) för att låta kroppen sköta sig själv.. hmm

Svar: Usch vad jobbigt för dig! Jag blev faktiskt sjuk igen exakt efter jag publicerade detta inlägg, haha, otur. Hade tydligen "smittat mig själv" igen trots att jag bytt tandborste, kontaktlinser osv.. Jättekonstigt. Så jag fick ännu en antibiotika-kur. Det är ju, precis som du skriver, inte bra att äta sånt. Men det är omöjligt att klara dagarna så där sjuk ensam med två kids (och så två prov och en hemtenta på det hehe). Så jag valde medicinen.. Jag hoppas innerligt att du är helt frisk nu och slipper vara sjuk. Kram!
Fatima Johansson

Skriv en kommentar