Fatima Johansson

NYTT ÅR

 
Vi har ätit marängsviss två dagar i rad hos oss, detta var gårdagens fat. Mums.
 
Jag hoppas ni haft en underbar nyårshelg! Förra året hade jag inte barnen på nyår så det kändes extra kul denna nyårsafton. Som jag skrev så fick kidsen styra dagen och vi var på stan och besökte utställningen Vinterspelen. Fanns flera pyssel/lekstationer som barnen tyckte om, sen såg vi Teater Trassel (blivit en tradition), det är ju rymdtema där så fyrverkerishowen var en raket i år. Kul!
 
Sen på kvällen gjorde vi en trerätters ihop. Gabriel var med och assisterade maträtterna och Dalia gjorde desserten. Förrätt blev räkbakelser (mini-smörgåstårta med handskalade räkor), varmrätten bestod av stek, ugnsbakad timjanpotatis, sparris och sås (klassiker) och så gjorde Dalia marängsviss till efterätt.
 
Barnen var uppe till tolvslaget. Vi satt på balkongen en bra stund allihop, fyrverkerier överallt, med täcken runt oss och skålade in det nya året. Dalia sa "ååh mamma det här är det mysigaste som finns, jag vill att vi sover här ute". Mysungar. När dom väl kom i säng så somnade dom på mindre än 2 minuter.

Skriv en kommentar